Favoriet van de ontwerper

Vorige Artikel 3 van 9 Volgende

Plantknoopjes | 12 stuks | VintageMix | Bruin

€ 15,95 (inclusief btw)
Voorraad 12 stuks

Plantknoopje is hét knoopje voor je klimplant. Plantknoopje is een plantenbinder waarmee je op simpele wijze je planten ondersteunt en geleidt aan de muren in je huis. Het Plantknoopje is gemaakt van 2e kans knopen die ik verzamel via kringlopen en boedelverkopen. De knopen zijn daardoor verschillend. De knopen op de foto zijn de knopen die je koopt, ze zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Makkelijk
Je hebt geen gereedschap nodig want de industriële plakker achterop de knoop kleeft stevig op bijna alle oppervlakken en kun je in de meeste gevallen zonder de muur te beschadigen voorzichtig verwijderen. Met het gelakte koperdraad bind je de takken vast maar haal je ook net zo makkelijk weer los. Niet alleen klimplanten maar ook andere grote planten die soms wat ondersteuning kunnen gebruiken kun je vastknopen met het Plantknoopje. FAQ

Wat zit er in de verpakking
In deze set zitten 12 Plantknopen gemaakt van een mix van vintage & oude knopen in verschillende bruintinten. De plakkers op de knopen hebben een doorsnede van 15 of 17 mm afhankelijk van de grootte van de knoop. Twee reserveplakkers voor als je een knoop wilt verplaatsen. En een postkaart met een korte uitleg hoe je de knoop gebruikt.

Cadeautje?
Leuk idee! Je kunt bij je bestelling in het opmerkingenveld een berichtje achterlaten voor de ontvanger en dit schrijf ik voor je op de kaart.

© 2018 - 2022 PLANTGOED | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel